A Milliler Almanya mesaisinde!

A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde saat 16.45'te gerçekleştirilen idmanda, ısınma ha

A Milliler Almanya mesaisinde!

A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçlarının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde saat 16.45'te gerçekleştirilen idmanda, ısınma hareketlerini takiben, kanat organizasyonu çalışması yapıldı. Oyuncular daha sonra 3 takıma ayrılıp çift kale maç yaptı. Soğuma egzersizleriyle idman sonlandı.

Sakatlıkları devam eden Volkan Demirel ve Burak Yılmaz, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Beşiktaşlı futbolcular ve Selçuk İnan ise rejenerasyon çalışması yaptı. Bu arada antrenmanı TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdağ da izledi.

A Milli Takım, yarın saat 18.00'de Türk Telekom Arena'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler