A Milli Takım'ın maç programı belli oldu

A Milli Futbol Takımımızın Danimarka ve İzlanda ile oynayacağı maçların programları açıklandı.A Milli Futbol Takımımızın 3 Eylül'de Danimarka ile oynayacağı özel maçın ve 9 Eylül tarihinde İzlanda ile yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) grup elem

A Milli Takım'ın maç programı belli oldu

A Milli Futbol Takımımızın Danimarka ve İzlanda ile oynayacağı maçların programları açıklandı.

A Milli Futbol Takımımızın 3 Eylül'de Danimarka ile oynayacağı özel maçın ve 9 Eylül tarihinde İzlanda ile yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) grup eleme karşılaşmasının programı belli oldu. A Milli Takım, iki maç arasında kalan dönemde İskoçya'da kampa girecek.

 TOPLANMA RİVA'DA

A Milli Takım, karşılaşmalar için 31 Ağustos Pazar günü saat 21.00'dan itibaren Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Ay-Yıldızlılar, Danimarka'ya gitmeden önceki antrenmanlarını da bu tesiste gerçekleştirecek.

 

SALI GÜNÜ ODENSE'YE GİDECEKLER

A Milli Takım, 2 Eylül Salı günü saat 11.30'da Odense kentine hareket edecek ve Danimarka maçı için son çalışmasını aynı gün 19.00'da müsabakanın oynanacağı TRE-FOR Park'ta yapacak. Danimarka-Türkiye mücadelesi 3 Eylül Çarşamba günü TSİ 21.00'de başlayacak.

 

ST. ANDREWS'TE HAZIRLANACAKLAR

İskoçya'nın St. Andrews kentine 4 Eylül'de geçecek A Milliler, İzlanda maçına dört gün süreyle burada hazırlanacak ve antrenmanlarını St. Andrews Üniversitesi'nin sahalarında yapacak.

 İZLANDA'YA 8 EYLÜL'DE GEÇİLECEK

İskoçya kampının ardından 8 Eylül'de İzlanda'nın başkenti Reykjavik'e geçecek A Milli Takımımız, bu ülke ile oynayacağı EURO 2016 grup eleme karşılaşmanın son provasını maça ev sahipliği yapacak Laugardalsvöllur Ulusal Stadyumu'nda saat 18.30'da gerçekleştirecek. İzlanda-Türkiye müsabakası 9 Eylül Salı günü TSİ 21.45'te başlayacak.

A Milli Takım kafilesi maçın hemen ardından İstanbul'a hareket edecek ve ertesi sabah Türkiye'de olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor