A Milli Takım sakata geldi

Sakatlık kâbusu yaşayan Milli Takımımız'da, Avrupa Şampiyonası finallerinde Portekiz'le yapılan maça çıkan oyuncuların 7'si şimdi kadroda yer almıyor. Birçok futbolcu ise formsuzluk ve istikrarsızlık sorunu yaşıyor 2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde tar

A Milli Takım sakata geldi
Sakatlık kâbusu yaşayan Milli Takımımız'da, Avrupa Şampiyonası finallerinde Portekiz'le yapılan maça çıkan oyuncuların 7'si şimdi kadroda yer almıyor. Birçok futbolcu ise formsuzluk ve istikrarsızlık sorunu yaşıyor

2008 Avrupa Şampiyonası finallerinde tarihi bir başarı elde eden Milli Takımımız, Bosna Hersek ve Estonya ile oynayacağı 2010 Dünya Kupası grup eleme maçları öncesinde sakatlıklar ve formsuzluklar nedeniyle adeta dağıldı.

7 Haziran tarihinde finallerin ilk maçında Portekiz önüne çıkan kadrodan tam 7 as oyuncu sakatlıkları nedeniyle milli takımda bulunmuyor. Kalan futbolcular ise yaşadıkları istikrarsızlık ve formsuzlukları nedeniyle oldukça sıkıntılı günler geçiriyor.

Eksik çokPortekiz'e karşı ilk 11'de sahaya çıkan oyunculardan Nihat Kahveci, Hamit Altıntop, Gökhan Zan, Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı sakatlıkları nedeniyle Bosna Hersek ile Estonya maçlarının kadrosunda yer almıyor.

Daha sonraki maçlarda görev yaparak turnuvaya damgalarını vuran Semih ve Mehmet Topal da sakatlıkları yüzünden kadroda bulunmuyor.

İşte kayıp yıldızlar
Hamit: Fatih Terim'in en çok güvendiği isimlerden, ancak tedavisi tamamlanmadı.
Tuncay: Finallerin ardından lige iyi başladı, sakatlanınca kadroya davet edilemedi.
Nihat: Finallerde sakatlandı, 2 ay sonra sahalara döndü, ancak yeniden sakatlandı.
Emre Belözoğlu: Son lig maçında sakatlandı, önce kadroya alındı, sonra çıkarıldı.
Gökhan Zan: Terim'in bankolarından, ancak sakatlığı yüzünden kadro dışına çıktı.
Semih: Finallerde attığı gollerle formayı kapmıştı, fakat sakatlık kurbanı oldu.
Gökhan Gönül: Finallerde sakattı, son lig maçında bu şanssızlığı yine yaşadı.
Gökdeniz: Sakatlığının geçmeyeceği anlaşılınca kadrodan çıkartılmak zorunda kaldı.
Mehmet Topuz: Kadroya alındı, fakat mide problemleri yüzünden liste dışına çıkarıldı.
Gökhan Ünal: Trabzon'da sezona iyi girdi, son lig maçında sakatlanınca kadrodan çıktı.

Sekiz futbolcu sıkıntı yaşıyor
Volkan Demirel: Finallerin en başarılı isimlerinden olan başarılı kaleci, Fenerbahçe'de en mutsuz ve formsuz dönemlerinden birini yaşıyor. Son lig maçında Kayserispor'a karşı 4 gol birden yiyerek demorilize bir şekilde kampa katılan Volkan'ın, Bosna Hersek maçı öncesindeki psikolojik durumu endişe yaratıyor.
Servet Çetin: Geçtiğimiz sezonun flaş oyuncusu olan Servet, Avrupa Şampiyonası sonrasında büyük bir düşüş yaşıyor. Form durumu ne yazık ki istenilen düzeyde değil.
Hakan Balta: Avrupa Şampiyonası'nda bütün maçlarda forma giyerek büyük bir istikrar örneği sergileyen Hakan, yaşadığı sakatlıktan yeni çıktığı için form tutmaya çalışıyor.
Kazım: Fenerbahçe'deki sorunları tıpkı Volkan gibi onu da çok etkiliyor. Bu sezon kendinden beklenen çıkışı henüz yapamadı. Form durumu iyi değil.
Mevlüt: Şampiyonada bekleneni veremeyen ancak Fransa'da sezonda iyi bir başlangıç yapan genç golcü, milli takıma sakat geldi ancak şu an durumu iyi.
Arda: Avrupa şampiyonasının yıldızlarından Arda, yeni sezona iyi başlangıç yapamadı. Belindeki sakatlığı nedeniyle oynaması şüpheli.
Ayhan: Milli Takım'da çıktığı ilk antrenmanda ise sakatlandı. Şimdilik tedavisine devam ediliyor.
Sabri: Uzun bir sakatlık dönemi geçirdi. İyileşir iyileşmez kadroya alındı ancak henüz maç eksiği var ve form düzeyi istenilen düzeye ulaşmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor