A Milli Takım, EURO 2024 Hazırlıkları için Macaristan ve Avusturya ile Karşılaşacak

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 hazırlıkları için Macaristan ve Avusturya ile özel maçlarda karşılaşacak. Milliler, 17 Mart'ta İstanbul'da toplanıp, Budapeşte ve Viyana'da maç yapacak.

A Milli Takım, EURO 2024 Hazırlıkları için Macaristan ve Avusturya ile Karşılaşacak

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesi hazırlık sürecinde Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı özel maçlar için kolları sıvadı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'nun duyurusuna göre, ay-yıldızlılar 17 Mart Cumartesi günü İstanbul'da toplanacak.

Kadroya çağrılan oyuncular, saat 11.00'de Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelecek. Takım, Macaristan ile yapılacak maçın hazırlıklarına aynı gün 16.45'te başlayacak.

Türkiye, Macaristan'a karşı 22 Mart Perşembe günü TSİ 22.45'te Budapeşte'deki Puskas Arena'da mücadele edecek. Maçın hazırlıkları ve ardından Avusturya ile yapılacak karşılaşmanın hazırlıkları da Macaristan'da gerçekleştirilecek. Milliler, maç sonrası 3 günlük bir kampa girerek Avusturya mücadelesi için hazırlanacak.

25 Mart Pazartesi günü, takım özel uçakla Avusturya'nın başkenti Viyana'ya hareket edecek. Aynı gün Ernst Happel Stadyumu'nda maç öncesi son antrenmanını yapacak olan A Milli Takım, 26 Mart Salı günü TSİ 22.45'te Avusturya ile karşılaşacak. Maçın ardından milli takım, özel uçakla İstanbul'a dönüş yapacak.

EURO 2024 öncesi gerçekleşecek bu önemli hazırlık maçlarında Türkiye'nin kadrosu, kalede Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Uğurcan Çakır; defansta Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydın, Cenk Özkacar; orta sahada Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan; forvette Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı gibi yıldızlardan oluşuyor.

A Milli Takım'ın bu özel maçları, EURO 2024 yolunda önemli birer test olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler