A Milli basketbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

EuroBasket 2015 için İtalya'nın Bormio kentinde hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı bugün iki saat süren bir antrenman yaptı. Milliler antrenmanda kondisyon ve fundamental ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.Antrenmanın ilk bölümünde uzun oyuncu

A Milli basketbol takımı hazırlıklarını sürdürüyor

EuroBasket 2015 için İtalya'nın Bormio kentinde hazırlıklarını sürdüren A Milli Basketbol Takımı bugün iki saat süren bir antrenman yaptı. Milliler antrenmanda kondisyon ve fundamental ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanın ilk bölümünde uzun oyuncular halter çalışırken, guardlar ve forvetler penetre ile şut çalıştı. Pentagono Spor Salonu'nda gerçekleşen çalışmanın ikinci bölümünde uzun oyuncular fundamental üzerine antrenman yaparken, diğer oyuncular antrenmanı kondisyon merkezinde geçirerek tamamladı.

Milli takım, hazırlıklarına bugün 18.00'da yapacağı ikinci antrenman ile devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor