A Milli Aday kadro açıklanıyor

 A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Belçika ile yapacakları maçın aday kadrosunda yer alacak isimleri yarın vereceğini söyledi.Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşmayı

A Milli Aday kadro açıklanıyor

 A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Belçika ile yapacakları maçın aday kadrosunda yer alacak isimleri yarın vereceğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşmayı izleyen ve maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hiddink, yarın listeyi vereceğini belirterek, "Genç ve tecrübeli oyuncuların iyi harmanlandığı bir kadro olacak" dedi.

Tecrübeli teknik adam, 27 kişilik bir aday kadro açıklayacağını ifade ederek, "Genç oyuncuları da kadroya dahil edeceğim. Bazı tecrübeli oyuncuları çağıracağım. kadroyu herkes görecek. Milli takımda oynamak için bütün oyuncuların can attığını, severek ve isteyerek geldiklerini biliyoruz. Bu bizim için sevindirici bir durum" dedi.

Hollandalı çalıştırıcı, İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan milli oyuncular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop'un üstünde büyük bir baskının olacağını vurgulayarak, "Belki Hamit için şaşırtıcı oldu. Real Madrid'de oynamak zordur. Ama Türk futbolu açısından iki oyuncunun transferi sevindirici ve gurur verici" diye konuştu.

Bu sezonu başarısız bir şekilde tamamlayan Galatasaray konusunda ise Guus Hiddink, "Son ayları sıkıntılı bir şekilde geçirdiklerini biliyoruz. Arda da sıkıntıların yanı sıra sakatlıklar yaşadı. Neticede Galatasaray çok değerli oyunculardan kurulu bir takım" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor