A. Aker'de CSKA'yı yenmemiz şart!

UEFA  Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu maçında, deplasmanda  Rusya'nın CSKA  Moskova takımına 3-0 yenilen  Trabzonspor'un genel sekreteri Hasan Yener, grupta en iyi oynadıkları maçı kaybettiklerini söyledi.Yener,  Aa muhabirine yaptığı açıklamada, CSKA 

A. Aker'de CSKA'yı yenmemiz şart!

UEFA  Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu maçında, deplasmanda  Rusya'nın CSKA  Moskova takımına 3-0 yenilen  Trabzonspor'un genel sekreteri Hasan Yener, grupta en iyi oynadıkları maçı kaybettiklerini söyledi.

Yener,  Aa muhabirine yaptığı açıklamada, CSKA  Moskova maçında iyi mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde en iyi oynadığımız maçtı. Yüzde 58 top bizde, 9 korner attık. Rakibin bir korner atışı var. Çok pozisyon yakaladık ama 3-0 kaybettik. Bunun izahı mümkün değil. ya sonuç yanlış ya da istatistikler" dedi.

Bundan sonra CSKA  Moskova ile  Trabzon'da yapacakları maçın daha da önem kazandığını ifade eden Hasan Yener, şöyle konuştu:

"Bundan sonraki CSKA  Moskova maçını mutlak kazanmamız lazım. Çünkü, rakibimize yenildik. Tekrar önlerine geçebilmek için onları  Trabzon'da yenmemiz gerekiyor. En büyük sıkıntımız forvetteki eksikliklerimizdi. Burak cezalı, Vittek ve Henrique'nin sakat olması hücumda bizi alternatifsiz bıraktı. Yine de iyi pozisyonlar yakaladık ama bazen futbol şansı da yanınızda olmayınca olmuyor. Rakip de etkili silahlarıyla sonuca gitti."

CSKA  Moskova karşısında aldıkları yenilginin her şeyin sonu olmadığını belirten Yener, "Avantajımızı kaybettik. Tekrar avantajlı duruma geçmek için CSKA  Moskova'yı yenmemiz lazım. Dün oynadığımız futbola da bakıldığında, rakibimizi  Trabzon'da yenecek güçteyiz" diye konuştu.

Genel sekreter Yener, ligde 8 golü bulunan Burak'ın oynamayışının eksikliğini hissettiklerini söyleyerek, "Burak orada olsaydı, savunmanın arkasına atılan toplarla tehlikeli olabilirdi. İkinci maçta oynayacak olması elbette ki bizim için avantaj olacak. Artık maç bitti, gerekli derslerimizi çıkaracağız ve yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor