8 sakatla bu kadar

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, 1 hafta aradan sonra golcü oyuncu Oscar Cardozo'ya ilk 11'de görev verdi. En son ligin 4. haftasındaki Kasımpaşa maçında 11'de görev yapan, 5. haftada Kardemir Karabükspor karşısında yedek soyunan Paraguaylı oyuncu, bu k

8 sakatla bu kadar

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, 1 hafta aradan sonra golcü oyuncu Oscar Cardozo'ya ilk 11'de görev verdi. En son ligin 4. haftasındaki Kasımpaşa maçında 11'de görev yapan, 5. haftada Kardemir Karabükspor karşısında yedek soyunan Paraguaylı oyuncu, bu kez sahaya ilk 11'de çıktı. Halilhodzic, geçen hafta Kardemir Karabükspor maçında sahaya sürdüğü Yatabare'yi ise yedek soyundurdu. Trabzonspor'da 8 futbolcu, sakatlıklığı nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçında forma giyemedi. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Onur, Deniz, Aykut, Yusuf, Özer, Mustafa Yumlu, Musa Nizam ve İshak Doğan 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor