61 Numaralı formasıyla Beşiktaş’ı yıktı

Beşiktaş Ziraat Türkiye kupasında BB Erzurumspor ile karşılaştı. Karşılaşmada 61 numaralı formasıyla Oltan damga vurdu.

61 Numaralı formasıyla Beşiktaş’ı yıktı

Haber61 – Spor Servisi – Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ikinci maçında İstanbul’da oynanan karşılaşmada Beşiktaş ile B.B. Erzurumspor karşılaştı.

İlk maçı 3-2 kazanan BB. Erzurumspor, İstanbul’daki karşılaşmayı da 3-2 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

61 NUMARALI FORMASIYLA DAMGA VURDU

Karşılaşmaya damga vuran isim ise 61 numaralı formasıyla maça ilk 11’de başlayan santrafor Oltan Karakullukçu oldu.

Erzurum’da oynanan ilk karşılaşmada 67. dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü kaydeden oyuncu, ikinci karşılamanın ilk düdüğünün çalmasının ardından 30. saniyede B.B. Erzurumspor’u Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçirdi. 

Bu dakikadan sonra Beşiktaş 33. dakikada Diaby ve 64. Dakikada Burak Yılmaz ile 2-1 öne geçti. 3 dakika sonra 67. dakikada Sissoko B.B. Erzurumspor’a beraberliği getirdi. 

72. dakikada ise Oltan Karakullukçu yeniden sahneye çıktı ve skoru 3-2 yaptı. Oltan 81. Dakikada yerini Trabzonlu oyuncu Aykut Demir’e bıraktı.

Karşılaşma bu skorla sona ererken Oltan Karakullukçu takımının çeyrek finale çıkmasında iki karşılaşmada attığı 3 golle büyük rol oynadı. 1991 doğumlu olan 61 numaralı formayı giyen Oltan’ın Gümüşhane doğumlu olduğu ancak Trabzonlu bir aileden geldiği öğrenildi.

TRABZONLU OYUNCU 90 DAKİKA FORMA GİYDİ

Öte yandan Trabzonspor’dan B.B. Erzurumspor’a transfer olan Trabzonlu oyuncu Batuhan Artaslan karşılaşmaya ilk 11’de başlarken 90 dakika sahada kaldı.

61 Numaralı formasıyla Beşiktaş’ı yıktı

61 Numaralı formasıyla Beşiktaş’ı yıktı

61 Numaralı formasıyla Beşiktaş’ı yıktı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler