5 futbolcuyu satmak istiyoruz ama

Sadri Şener, durumun belirsiz olduğunu ve kulüplerin oyuncu istemediğini söyledi."5 tane futbolcuyu satmalı ya da kiralık olarak göndermeliyim. Kulüp başkanı arkadaşları arayarak, 'elimde şunlar var, alın' diyorum. Ancak onlar kadrolarının yeterli olduğun

5 futbolcuyu satmak istiyoruz ama

Sadri Şener, durumun belirsiz olduğunu ve kulüplerin oyuncu istemediğini söyledi.

"5 tane futbolcuyu satmalı ya da kiralık olarak göndermeliyim. Kulüp başkanı arkadaşları arayarak, 'elimde şunlar var, alın' diyorum. Ancak onlar kadrolarının yeterli olduğunu söyleyerek kabul etmiyorlar."

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz ekibi Benfica'ya elenerek UEFA Avruap Ligi play-off'unda İspanyol temsilcisi Athletico Bilbao ile eşleşen Trabzonspor'da başkan Sadri Şener, "şu anda kulübün herhangi bir ekonomik sıkıntısı olmadığını söyledi.

Futbolda son zamanlarda yaşanan krizin diğer kulüplere de yansıdığını belirten Şener, rahat hareket edemediklerini, kimsenin önünü göremediği için bütün transferlerin neredeyse askıya aldığına işaret ederek şunları söyledi:

KARAR ŞENOL GÜNEŞ'İN

Benim kadrom 30 kişi bunu 25'e düşürmem lazım. 5 tane futbolcuyu satmalı ya da kiralık olarak göndermeliyim. Açıyıroum kulüp başkanı arkadaşlara, 'Şunlar var, alın' diyorum. Yok yok bizim kadromuz yeterli diyorlar. Durum bu halde" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un yeni bir transfer için de teknik direktörleri Şenol Güneş'in isteğine göre karar verebileceğini belirten Şener, "Ancak şu anda bu konuda herhangi bir çalışmamız yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor