5 futbolcuya af geliyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu prensipte anlaştıkları Şenol Güneş'in Salı günü takımın başında antrenmana çıkmasını beklediklerini belirtirken, kadro dışı kalan oyuncular hakkında konuştu.. Hacısalihoğlu, Şener'in isteği doğrultusund

5 futbolcuya af geliyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu prensipte anlaştıkları Şenol Güneş'in Salı günü takımın başında antrenmana çıkmasını beklediklerini belirtirken, kadro dışı kalan oyuncular hakkında konuştu..

Hacısalihoğlu, Şener'in isteği doğrultusunda dinlendirilen ve takımdan ayrı çalışan Song, Sylva, Gökhan, Engin ve Egemen konusunda da Şenol Güneş ile görüştüklerini ifade ederek, ''Şenol hoca bize, 'Prensip olarak ben hiç kimseyi kadro dışı bırakmam. Gelince konuşur, başkandan da rica ederiz ve onları kadroya dahil ederiz' dedi. Bu konuda hocamız geldiğinde açıklama yapacak'' diye konuştu.

Önceki haberimiz:

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler