45 Milyon Euroluk transfer!

Sezonu Leicester City'nin ardından ikinci sırada tamamlayan Arsenal,  Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımında forma giyen 23 yaşındaki  futbolcuyu kadrosuna kattı. Kariyerinde 41 kez milli takım için mücadele eden  futbolcunun sözleşmesiyle ilgili

45 Milyon Euroluk transfer!
Sezonu Leicester City'nin ardından ikinci sırada tamamlayan Arsenal,  Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımında forma giyen 23 yaşındaki  futbolcuyu kadrosuna kattı. Kariyerinde 41 kez milli takım için mücadele eden  futbolcunun sözleşmesiyle ilgili detaylar açıklanmadı.
 
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Xhaka'nın transferi için  Alman ekibine 30 milyon sterlin (45 milyon euro) bonservis bedeli ödenecek.
 
Londra'ya taşınmak ve Premier Lig'de forma giymek için  sabırsızlandığını belirten Xhaka, "Arsenal'ın bir parçası olduğum için gurur  duyuyorum. Kupa kazanmak ve taraftarları mutlu etmek için elimden gelen her şeyi  yapacağım." ifadelerini kullandı.
 
Alman ekibinde geçen sezon 28 maçta forma giyen İsviçreli oyuncu, 3  gol atarken, 3 kez de kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler