40.Yılda Şampiyonluk Özlemi

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kamp Eğitim Merkezi'nde kuruluş kokteyli verdi.Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı kokteyle, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet

40.Yılda Şampiyonluk Özlemi

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Kamp Eğitim Merkezi'nde kuruluş kokteyli verdi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı kokteyle, Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen, Trabzon Emniyet Müdürü Arif Akkale, Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Özkan Sümer ve Salih Erdem ile çok sayıda davetli katıldı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, yaptığı konuşmada, bordo-mavili kulübün kuruluşunun 40. yılını kutladıklarını belirterek, ''Bu kulübe hizmet vermiş başkanlara, yöneticilere, futbolcusuna ve 12. adam olan taraftarına çok teşekkür ediyoruz'' dedi.

Trabzonspor'un mazisinde bir çok başarıların bulunduğunu ifade eden Albayrak, ''40 yılda 6 şampiyonluk, 7 Türkiye kupası, 7 Cumhurbaşkanlığı kupası, 5 Başbakanlık kupası, 7 Türkiye ikinciliği olan başka bir kulüp yok. 40 yıla bunları sığdırdık. Temennimiz 40. yılında Trabzonspor'u şampiyon görmektir'' diye konuştu.

Trabzon kentinin İstanbul'a oranla küçük bir kent olduğunu kaydeden Albayrak, şöyle devam etti:
''Trabzon kenti, 250 bin nüfuslu bir kent. 3 büyüklerin bulunduğu İstanbul ile ekonomi, nüfus ve fiziki olarak mukayese edilemez. Trabzon'un bugüne kadar yakaladığı başarılarla, Trabzonspor'u Türkiye'nin dört büyüğü değil en büyüğü olarak görüyorum.''

Yönetime geldiklerinden bu yana verdikleri sözlerin arkasında durduklarını kaydeden Albayrak, şöyle konuştu:

''Söz verdiğimiz yıldız sporcuyu aldık ancak maalesef istediğimiz performansı alamadık ve sattık. Şahsi olarak verdiğimiz sözü yerine getirdim. İkinci sözüm İstanbul'da olan benzin istasyonu projesiydi. 10 yıldır yapılamayan projeyi şu anda ihaleye çıkardık. İnşallah önümüzdeki günlerde parası kasamıza girecek. 2011 yılında gençlik olimpiyatlarının yapılacağı bu kente bir stat yapacağız. En büyük hedeflerimden birisi de bu.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor