400 futbolcu adayı altyapıya girmek için çalışıyor

1461 Trabzon Futbol Kulübü 3 gün sürecek olan oyuncu seçme faaliyetlerine başladı.

400 futbolcu adayı altyapıya girmek için çalışıyor

1461 Trabzon Futbol Kulübümüz 2022 yılı altyapı futbolcu seçmeleri bugün yapılan faaliyetlerle başladı. Toplam 3 gün sürecek olan seçmeler sonrasında yetenekli futbolcu adayları takımımızın alt yaş takımlarına dahil edilecek. Hekimoğlu Döküm Futbol Tesisleri’nde yaş gruplarına göre yapılan seçmelere yaklaşık 400 futbolcu adayı katılıyor.
400 futbolcu adayı altyapıya girmek için çalışıyor

400 futbolcu adayı altyapıya girmek için çalışıyor

1461 Trabzon FK Altyapı Sorumlumuz Ahmet Özen, kulüp olarak seçme faaliyeti yapmalarının nedeninin, keşfedilmemiş yeni futbolcu adaylarını ortaya çıkarmak olduğunu ifade etti. Yaklaşık 400 futbolcu adayının seçmelere katıldığını da kaydeden Özen, “Her yaş gruplarını farklı saatlere böldük. Bu yaş gruplarını da yine 2-3 gruba bölerek tarama yapıyoruz” dedi.

Seçme faaliyetlerinin 3 gün süreceğini kaydeden Özen, “İlk gün her oyuncunun durumuna bakacağız. Yetenekli gördüklerimize ikinci gün yine durumuna bakacağız. Böylelikle aşama aşama üçüncü güne kalan oyuncular arasından en yetenekli olanları da takımımızın alt yaş gruplarına dahil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor