40 yıllık hasreti bitirecekler!

PTT 1. Lig'in başarılı ekibi Balıkesirspor, yarın 48 yıllık tarihinde oynayacağı en kritik maçlarından birisine çıkacak. 70 puanla ligin ikinci sırasında bulunan kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'i garantileyip şampiyon olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor

40 yıllık hasreti bitirecekler!
PTT 1. Lig'in başarılı ekibi Balıkesirspor, yarın 48 yıllık tarihinde oynayacağı en kritik maçlarından birisine çıkacak. 70 puanla ligin ikinci sırasında bulunan kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'i garantileyip şampiyon olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u evinde ağırlayacak. Balıkesirspor maçtan bir puanla ayrılması halinde 40 yıllık Süper Lig özlemine de son verecek. 
 
Balıkesirpor, 40 yıllık Süper Lig özlemine son vermek istiyor. Uzun yıllar sonra ilk kez Süper Lig'in kapısına bu kadar yaklaşan ekip, mutlu sona ulaşmak istiyor. Şehirde 7'den 70'e herkes merak ve heyecanla yarın oynanacak tarihi maçı beklerken, maç biletleri ise tükenmiş durumda. Karşılaşma için 13 bin 800 bilet satıldığı belirtildi.
 
Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, pazar günü sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirterek, "İnşallah gerekli puanları alıp taraftarımızla bütünleşip şampiyon olmak istiyoruz. Şehirde şuanda çok güzel bir hava var. İnşallah yarın şampiyon olup Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." dedi.
 
Şampiyon olmaları halinde stat içinde şampiyonluk turu atacaklarını ifade eden Başkan Tuna Aktürk, bugün en son 600 adet kalan biletin saat 11.00'da satışa çıktığını bildirdi. Bu biletlerin kısa süre içinde satıldığını belirterek, toplamda 13 bin 800 adet maç biletinin satıldığı bilgisini verdi.
 
Başkan Aktürk, takımda sakatlığı süren Hasan'ın dışında eksik bulunmadığını belirterek, büyük heyecanla maç saatini beklediklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor