4 büyüklerin ilginç istatistiği!

Turkcell Süper Lig'de ilk 4 hafta geride kalırken 4 büyük takımın iç saha maçlarında garip bir istatistik ortaya çıktı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un iç sahada oynadığı karşılaşmalarda, rakipler 90 dakikayı 11 oyuncu ile tamamlamayı

4 büyüklerin ilginç istatistiği!

Turkcell Süper Lig'de ilk 4 hafta geride kalırken 4 büyük takımın iç saha maçlarında garip bir istatistik ortaya çıktı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un iç sahada oynadığı karşılaşmalarda, rakipler 90 dakikayı 11 oyuncu ile tamamlamayı başaramadı.

Turkcell Süper Lig'in 4. haftası geride kalırken şampiyonluk başarısı tatmış 4 büyük takım olan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un iç saha karşılaşmalarında garip bir istatistiğe rastlandı.

Bu 4 takımın kendi sahalarında oynadığı maçlarda, rakip takımlar, en az 1 oyuncusu kırmızı kartla kaybederken, karşlaşmayı 11 kişi tamamlamayı başaramadılar.

4 büyüklerin iç saha maçları ve bu maçlarda çıkan kırmızı kartların listesi ise şöyle :

TRABZONSPOR
Trabzonspor - Ankaraspor: 2-0 / Kırmızı Kart: Weeks (Ankaraspor)


BEŞİKTAŞ
Beşiktaş - Konyaspor: 2-0 / Kırmızı Kart: Cihan (Konyaspor)
Beşiktaş - Gaziantepspor: 3-0 / Kırmızı Kart: Eduardo Pacheco (Gaziantepspor)

FENERBAHÇE
Fenerbahçe - İstanbul B.B: 2-0 / Kırmızı Kartlar: Metin ve Serhat (İstanbul B.B)
Fenerbahçe - Gençlerbirliği: 3-0 / Kırmızı Kart: El Saka (Gençlerbirliği)

GALATASARAY
Galatasaray - Denizlispor: 4-1 / Kırmızı Kart: Murat (Denizlispor)
Galatasaray - Antalyaspor: 1-1 / Kırmızı Kartlar: Yalçın ve (maçtan sonra) Ömer (Antalyaspor)


Not: Ligin 3. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi 2 takımın birbirine karşı oynaması nedeniyle bu istatistiğe dahil edilmemiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler