37. Süper Kupa Barcelona'nın

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Porto, UEFA Süper Kupası'nı müzesine götürmek için Monaco'da karşı karşıya geldi. İspanyol devi, Portekiz ekibi Porto'yu 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.Stade Louis II'de oynana

37. Süper Kupa Barcelona'nın

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Porto, UEFA Süper Kupası'nı müzesine götürmek için Monaco'da karşı karşıya geldi. İspanyol devi, Portekiz ekibi Porto'yu 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Stade Louis II'de oynanan müsabakada gülen ekip Barcelona oldu. Katalan devine galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Arjantinli yıldız Lionel Messi ve 88. dakikada Cesc Fabregas kaydetti. Bu sonuçla Barcelona, bu kupayı 4. kez müzesine götürmüş oldu.

Öte yandan Porto müsabakayı 9 kişi tamamladı. Portekiz ekibinde 87. dakikada Rolando ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kalırken, dakika 90'da Guarin direkt kırmızı kart gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor