35 Milyon Euro'ya Hayır dedi

Los Angeles Galaxy, David Beckham'ı kadrosunu kattıktan sonra dünyaca ünlü yıldızları transfer etme çalışmalarını sürdürüyor. Amerikan ekibinin, 2006 Dünya Kupası finaliyle jubilesini yapan Zinedine Zidane'a müthiş bir teklif yaptığı ancak Fransız süperst

35 Milyon Euro'ya Hayır dedi

Los Angeles Galaxy, David Beckham'ı kadrosunu kattıktan sonra dünyaca ünlü yıldızları transfer etme çalışmalarını sürdürüyor. Amerikan ekibinin, 2006 Dünya Kupası finaliyle jubilesini yapan Zinedine Zidane'a müthiş bir teklif yaptığı ancak Fransız süperstarın bu öneriyi geri çevirdiği öğrenildi.

Galaxy yönetiminin, Zizou'ya bir sezonluğuna futbola dönüp, sadece bir yıl oynaması karşılığında 35 milyon Euro teklif ettiği bildirildi. Bir daha sahalara dönmeyeceğini açıklayan Zidane'ın, bu başdöndürücü öneriyi elinin tersiyle itmesi şaşkınlık yarattı.

Dünya futbolunda bir sezonluğuna kulübünden bu kadar ücret alan bir başka oyuncu bulunmuyor. Amerikan ekibi, Zidane'ın teklifi reddetmesi üzerine Inter forması giyen 35 yaşındaki Portekizli yıldız Luis Figo ile görüşmelere başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor