"3 puanı bizim olacak"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta, hafta sonu sahasında Çorumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkan yardımcısı Derviş Köz, Çorumspor karşılaşmasında 3 puanı alan taraf olacaklarına inandığını söyledi. Köz, geçen hafta deplasmanda Pazarspor'u

"3 puanı bizim olacak"
TFF 2. Lig 4. Grup'ta, hafta sonu sahasında Çorumspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkan yardımcısı Derviş Köz, Çorumspor karşılaşmasında 3 puanı alan taraf olacaklarına inandığını söyledi.

Köz, geçen hafta deplasmanda Pazarspor'u 2-0 yendiklerini anımsatarak, ''Bu galibiyetle kötü gidişimize 'dur' diyebildiğimize inanıyorum'' dedi.

Artık hafta sonu yapacakları Çorumspor maçını düşündüklerini ifade eden Köz, ''Rakibimiz ligde 2. sırada ve iyi sonuçlar alan bir takım. Zor bir karşılaşma olacağını söyleyebilirim, ama bizler seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kesinlikle kazanmak istiyoruz. Bu maçla üst üste ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz'' diye konuştu.

Çorumspor'u yenerek ligde üst sıralardaki takımlar arasına girmek istediklerini belirten Köz, ''Bu nedenle Çorumspor maçı bizler için çok önemli. Ben inanıyorum ki, futbolcularımız bu karşılaşmayı kayıpsız atlatacak ve 3 puanı alan taraf olacağız.

Bu takımın oyuncularına düşen görev, seyircinin hoşuna gidebilecek, seyir zevki yüksek bir futbol ortaya koyarak kazanmasını bilmek. Bunu da zamanla yapacağımıza inanıyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler