3. Lig'de şaşırtan olay!

3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi veren İstanbul Beylerbeyispor ile Kastamonuspor 1966 arasındaki kritik mücadele kapalı gişe oynandı. 34 puanla lider olan Kastamonuspor 1966'nın, kendisini 29 puanla 3. sırada takip eden İstanbul ekibi Beylerbeyispor'a k

3. Lig'de şaşırtan olay!

3. Lig 3. Grupta zirve mücadelesi veren İstanbul Beylerbeyispor ile Kastamonuspor 1966 arasındaki kritik mücadele kapalı gişe oynandı.

34 puanla lider olan Kastamonuspor 1966'nın, kendisini 29 puanla 3. sırada takip eden İstanbul ekibi Beylerbeyispor'a konuk olduğu mücadele taraftar akınına uğradı.

İçeri girebilen Kastaomuspor taraftarları kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdular.

3 bin kişi kapasiteli Beylerbeyi Stadyumu'na 10 bin Kastamnuspor taraftarı gelince binlerce taraftar dışarıda kaldı. Taraftarların maça yoğun ilgisi sonrasında 10 Lira'ya satılan maç biletleride, stadyum önünde karaborsada 150 Lira'ya alıcı buldu.

Kastamonuspor Başkanı Mustafa Yazıcı ise yoğun ilgiden hem memnun hem de şaşkındı ve "İlk kez biz de böyle bir taleple karşılaştık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler