3. Lig 4. Grup'ta Kim ne dedi?

-ARAKLISPOR'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK- TFF 3. lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Arsinspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un kulüp asbaşkanı Adnan Çebi, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Araklıspor'un uzun sü

3. Lig 4. Grup'ta Kim ne dedi?

-ARAKLISPOR'DA HEDEF ŞAMPİYONLUK-

TFF 3. lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Arsinspor ile karşılaşacak olan Araklıspor'un kulüp asbaşkanı Adnan Çebi, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Araklıspor'un uzun süredir sakatlıklar yüzünden sıkıntılı bir dönem geçirdiğini belirterek, ''Geçen hafta sahamızda Kastamonuspor'u yenerek şansızlığımızı da yenmiş olduk. Sakat oyuncularımızın da iyileşmesi bizim için ayrı bir sevindirici gelişme oldu'' dedi.

Bu hafta da komşu takımları Arsinspor'u konuk edeceklerini kaydeden Çebi, ''Öncelikle iyi bir maç olmasının yanında dostça bir karşılaşma olmasını istiyoruz. İnşallah galip geliriz de zirve takımlarına bir basamak daha yaklaşırız'' diye konuştu.

Araklıspor olarak hedeflerinin her zaman üst sıralarda yer almak olduğunu anlatan Çebi, ''Öncelikli hedefimiz play-offlara kalmak ve şampiyon olmaktır. Bunun mücadelesini veriyoruz. Takımımız moral ve motivasyon olarak iyi durumda'' ifadelerini kullandı.

-SÜRMENESPOR, KASTAMONUSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR-

TRABZON (A.A) - 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Kastamonuspor ile karşılaşacak olan Sürmenespor'un kulüp başkanı Akın Aydın, alt sıralarda yer alan iki takımın puanının eşit ve bu karşılaşmanın 6 puan değerinde bir maç olduğunu söyledi.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen günlerde olağanüstü kongre kararı aldıklarını ve aday çıkmayınca görevlerini sürdürdüklerini belirterek, ''Maddi ve manevi olarak yoruldum ama bu takımı rahat bir yerde sıkıntısız bırakmak istiyoruz. Transfer dönemine kadar görevde bulunacağız. Gelecek olan yönetim de transfer yapmak ister, onların da önünü bu konuda tıkamak istemiyoruz'' dedi.

Geçen hafta Pazarspor ile beraber kalarak 1 puan aldıklarını anımsatan Aydın, ''Rakibimiz karşısında oynanan oyundan son derece memnunum. Futbolcularımız, bu maçta iyi bir performans sergiledi ama şansız yediğimiz gol ile galibiyetten olduk. Bu hafta sonu da sahamızda Kastamonuspor ile oynayacağız. Alt sıralarda yer alan puanları eşit olan takımın karşılaşması 6 puanlık maç olacak. İki takımı çok zor maç bekliyor. Alacağımız 3 puan ile ileriye daha umutlu bakmak istiyoruz'' diye konuştu.

-ARSİNSPOR'UN HEDEFİ LİGDE KALMAK-

TRABZON (A.A) - 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Araklıspor ile karşılaşacak olan Arsinspor'un kulüp başkan yardımcısı Yaşar Küçük, hedeflerinin bu takımı ligde tutmak olduğunu söyledi.

Küçük, iki komşu ilçe takımının karşılaşmasında öncelikle dostluk ve centilmenliğin ön plana çıkması temennisinde bulunarak, ''Sonuçta Trabzon futboluna hizmet eden, iki komşu ilçenin takımıyız. Dostluğumuza zarar gelecek hiçbir hareketin içinde bulunmayız. İlk yarıda Araklıspor ile iyi bir maç yapmıştık. İki takımın taraftarı da iç içe maçı seyretmişti. Araklı'da aynı görüntüler olacaktır. Bu maçta hak eden ve iyi oynayan kazansın'' dedi.

Sezon başında yeni bir kadro kurmalarına rağmen ilk devrenin sonunda iyi puan topladıklarını ifade eden Küçük, şunları söyledi:
''Sonuçta sezon başında toplama bir takım yaptık. Futbolcular, takım arkadaşlarının adlarını dahi bilmiyordular. Bu takım ilk devre sonunda 13 puan topladı. Futbolcularımız, uyum dönemini geride bıraktılar. İkinci devrede zor maçlar bizi bekliyor ama çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sonuçta bizim öncelikli hedefimiz bu takımı ligde tutmak olacaktır, bunun dışında toplayacağımız puanlarla zirve yarışına da ortak olmak isteriz.''

TRABZON YALISPOR'DA, TEKNİK DİREKTÖR KASTAN YARIN İMZA ATACAK

TRABZON - TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Trabzon Yalıspor'un kulüp başkanı Engin Kara, Ayhan Alemdaroğlu'nun yerine takımın başına Osman Kastan'ı getirdiklerini söyledi.

Kara, geçen hafta deplasmanda Bulancakspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçtan sonra teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu'nun görevini bıraktığını belirterek, ''Yönetim kurulu olarak bir toplantı yaptık. Toplantı sonunda yeni hocamız olarak Osman Kastan isminde birleştik. Ayhan Alemdaroğlu'nun yerine Osman Kastan ile anlaştık'' dedi.

Trabzon Yalıspor olarak ligde ilk seneleri olduğunu hatırlatan Kara, ''Ligde yeni olmamıza rağmen bu ligde iyi işler yapmak için yola çıktık. Kötü durumda da değiliz. Bu hafta sonu da Yimpaş Yozgatspor ile karşılaşacağız. Amacımız bu maçta galip gelerek Bulancakspor deplasmanında kaybettiğimiz puanları telafi etmektir'' diye konuştu.

Trabzon Yalıspor Yönetim Kurulu'nun yarın saat 11.00'de Kastan ile imza töreni yapacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor