3 futbolcunun değeri Trabzonspor’un toplam değeri

Trabzonspor’un Uefa Avrupa Liginde karşılaşacağı Napoli 3 oyuncusunun piyasa değeri ile Trabzonspor’un toplam bütçesine eşit.Uefa Avrupa Liginde grubunu ikinci sırada tamamlayıp  bir üst tura çıkan Trabzonspor 19 Şubatta karşılaşacağı Napoli maçına hazırl

3 futbolcunun değeri Trabzonspor’un toplam değeri

Trabzonspor’un Uefa Avrupa Liginde karşılaşacağı Napoli 3 oyuncusunun piyasa değeri ile Trabzonspor’un toplam bütçesine eşit.

Uefa Avrupa Liginde grubunu ikinci sırada tamamlayıp  bir üst tura çıkan Trabzonspor 19 Şubatta karşılaşacağı Napoli maçına hazırlanıyor. Bordo-Mavili ekibin toplam değeri  93.5 Milyon Euro olurken Napoli takımında forma giyen Higuain,Marek Hamsik ve Jose Callejon Napoliden Trabzonspor’un toplam değerine yakın fiyatları ile göz kamaştırıyor.

Higuain 40 milyon Euro, Marek Hamsik 30 milyon Euro ve Jose Callejon 25 milyon Euro’luk değerleriyle Napoli’nin en çok kazanan üç oyuncusu konumunda bulunurken bu üçlünün piyasa değerleri Trabzonspor’un toplam bütçesine denk geliyor.Ligde son oynadığı karşılaşmada Palermo’ya yenilen Mavi-Meyazlıların toplam piyasa değeri ise 251,25 milyon Euro.

Haber61.Net / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler