"2010 - 2011 yılının şampiyonu Trabzonspor Adaletli ol"

Trabzonspor evinde oynadığı G. Saray Karşılaşması öncesinde sahaya "2010 - 2011 yılının şampiyonu Trabzonspor Adaletli ol" pankart ile çıktı. Bu pankart karşılaşmanın skorundan fazla konuşulurken perde arkasında başka bir durum ortaya çıktı.Bordo Mavili k

"2010 - 2011 yılının şampiyonu Trabzonspor Adaletli ol"

Trabzonspor evinde oynadığı G. Saray Karşılaşması öncesinde sahaya "2010 - 2011 yılının şampiyonu Trabzonspor Adaletli ol" pankart ile çıktı. Bu pankart karşılaşmanın skorundan fazla konuşulurken perde arkasında başka bir durum ortaya çıktı.

Bordo Mavili kulüp sahaya Türk Jandarmasının kuruluşunun 175'nci yıl dönümü neden ile Jandarmaya ait bir pankart ile çıkması bekleniyordu. TFF'den de bu doğruldu da izin alınmıştı. Tüm yetkililer bu böyle bilirken Trabzonsporlu oyuncuların elinde bir anda "2010 - 2011 yılının şampiyonu Trabzonspor Adaletli ol" yazılı pankartı gören herkes şaşkınlık yaşadı.

Edinilen bilgiye göre bu durumdan hiç bir yöneticinin haberi olmadığı ve sadece Trabzonspor'un başkanın anında karar aldığı ve uygulattığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler