20 günlük başkan koronavirüse yenik düştü

20 gün önce başkan oldu, koronavirüse yenildi.

20 günlük başkan koronavirüse yenik düştü

2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor'da geride bıraktığımız haftalarda başkan olan Ali Aksu hayatını kaybetti. İşte detaylar...

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor'un başkanı Ali Aksu'dan acı haber geldi. Bir süredir Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Aksu, hayatını kaybetti. Detaylar haberde...

Ali Aksu koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi

Serik Belediyespor'da Ramazan Kaçar'ın yerine 31 Mart tarihinde başkanlık koltuğuna oturan Ali Aksu'nun dün sabah saatlerinde vefat ettiği bildirildi. Turizmci Ali Aksu; 46 yaşında, evli, 1 erkek ve 3 kız çocuğu babasıydı.

Serik Başkanı Aksu neler söylemişti?

Seçim öncesinde açıklamalar yapan Ali Aksu, "Serik Belediyespor benim sevdamdır. Serik Belediyespor 3. Lige çıktığı yıl kulüp başkanlığını yapmıştım. Takımı 2. Lige çıkarmak için elimizden geleni yaptık ancak finalde kaybetmiştik. Serik Belediyespor kulübümüz bu yıl 2. Lig'de en iyi şekilde mücadele ediyor. Pandemiden dolayı genel kurul 2-3 defa ertelenmişti. Serik halkı ve Serik Belediyespor'u sevenler sürekli kamuoyunda başkan olmamı istiyorlar. Bende Serik'i çok seviyorum. Sürekli başkan olmamı isteyen büyüklerimiz de var. Yaptığım son görüşmelerden sonra mevcut başkan Ramazan Kaçar da aday olmayacağını belirtti. Ben de ekibimle birlikte kongrede adayım" demişti. 

Antalyaspor'dan mesaj

Yeniden başkan olan Ali Aksu'nun vefatı sorasında Antalyaspor Kulübü bir mesaj yayınladı. Başsağlığı mesajında, "Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Aksu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Serik Belediyespor camiasına başsağlığı dileriz" denildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor