2. Ligde Trabzon derbisi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu Trabzon derbisi oynanacak. İki Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon ile Ofspor karşı karşıya gelecek.1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, rakiplerini yenerek ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.Demir,

2. Ligde Trabzon derbisi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu Trabzon derbisi oynanacak. İki Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon ile Ofspor karşı karşıya gelecek.

1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, rakiplerini yenerek ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Demir, geçen hafta Keçiörengücü karşısında aldıkları galibiyetle 5. sıraya yükseldiklerini belirterek, "İlk yarı hedefimiz, ilk 5 içerisinde yer almak. Bu nedenle kayıplar yaşamamız gerekiyor" dedi.

Ofspor'un da son 3 maçını kaybeden "yaralı bir takım" olduğunu anlatan Demir, "Zor bir Trabzon derbisi olacak. Onlar da kazanmak isteyecekler. Bizim de hedeflerimiz var. Bu maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Trabzon'a yakışan dostana bir maç geçmesini temenni ediyoruz. Kazanan önce Trabzon futbolu olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor