2. Lig'de fikstür çekildi!

  Spor Toto 2. Lig'de 2011-2012 sezonu fikstürü Ankara'da çekildi. Crowne Plaza Oteli'nde düzenlenen fikstür çekimine kulüp temsilcileri ile TFF Yönetim Kurulu üyesi M. Akif Üstündağ, TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, TFF Maç Planlama ve Organi

2. Lig'de fikstür çekildi!

 

 

Spor Toto 2. Lig'de 2011-2012 sezonu fikstürü Ankara'da çekildi. 

Crowne Plaza Oteli'nde düzenlenen fikstür çekimine kulüp temsilcileri ile TFF Yönetim Kurulu üyesi M. Akif Üstündağ, TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, TFF Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik katıldı.

17'şer takımdan oluşan 2 grubun bulunduğu Spor Toto 2. Lig'de yeni sezon 10 Eylül Cumartesi günü başlayacak. Ligde gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan Bank Asya 1. Lig'e yükselecek. Her grubu 2. , 3. , 4. ve 5. bitiren takımlar Play-Off oynama hakkını kazanacak. Play-Off maçları ise tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Finali kazanan takım Bank Asya 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takım olacak. Spor Toto 2. Lig'de gruplarında 15, 16 ve 17. sıraları alan toplam 6 takım ise Spor Toto 3. Lig'e düşecek.

Ligde yeni sezonda Beyaz ve Kırmızı Grup'ta mücadele edecek takımlar ise şöyle:

BEYAZ GRUP

----------

Ofspor

Konya Torku

Pendikspor

Tokatspor

BUGRAŞ Spor

Gaziosmanpaşa

Bozüyükspor

Diyarbakırspor

Turgutluspor

Balıkesirspor

Tepecikspor

Yeni Malatya

Şanlıurfaspor

Altay

Çorumspor

Kocaelispor

İskenderun D. Ç

KIRMIZI GRUP

------------

Körfezspor

Adıyamanspor

Altınordu

Çankırı Belediyespor

Mardinspor

Adana Demirspor

Bandırmaspor

Sarıyer

Eyüpspor

Denizli Belediyespor

Kızılcıhamam

Etimesgut Şeker

Ünyespor

Fethiyespor

Kırklarelispor

1461 Trabzon

Alanyaspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler