2. Lig Klasman Grubu dosyası

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Trabzon Karadenizspor hafta sonu Akçabat Sebatspor ile karşılaşacak, Arsinspor da Pazar deplasmanına gidecek, yöneticiler bu maçlarla ilgili neler söyledi. TRABZON KARADENİZSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI BÜLBÜL: -''HEDEFİMİZE ULAŞMA

2. Lig Klasman Grubu dosyası

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Trabzon Karadenizspor hafta sonu Akçabat Sebatspor ile karşılaşacak, Arsinspor da Pazar deplasmanına gidecek, yöneticiler bu maçlarla ilgili neler söyledi.

TRABZON KARADENİZSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI BÜLBÜL:

 -''HEDEFİMİZE ULAŞMAK İÇİN AKÇAABAT SEBATSPOR

MAÇINI KAZANMAMAMIZ GEREKİYOR''

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Şaban Bülbül, hedeflerine ulaşmak için bu maçta puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

Bülbül, Akçaabat Sebatspor maçının futbol açısından doyurucu bir karşılaşma olmasını dileyerek, ''Öncelikle bu maçın dostluk içerisinde geçmesini istiyoruz. Hak eden ve iyi oynayan kazansın'' dedi.

Trabzonlu futbolseverleri bu maça beklediklerini de ifade eden Bülbül, ''Onlara güzel ve keyifli bir maç seyrettirmek amacındayız. Akçaabat Sebatspor'un alt sıralardan kurtulmak için acilen puana ihtiyacı var. Biz de zirve hedefimiz için kazanmamız gereken bir maç oynayacağız. Hedefimize ulaşmak için Akçaabat Sebatspor maçını kazanmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Trabzon Karadenizspor'da maç öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığı bildirildi.

ARSİNSPOR KULÜBÜ GENEL SEKRETERİ ŞAHİN: -

''PAZARSPOR KARŞISINA 3 PUAN İÇİN ÇIKACAĞIZ''

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda, hafta sonu deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak Arsinspor'un kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, rakipleri karşısına 3 puan için çıkacaklarını söyledi. 
    

Şahin, geçen haftayı maç yapmadan geçirdiklerini anımsatarak, ''Bu hafta sonu oynayacak olduğumuz Pazarspor maçının hazırlıklarını tam kadro sürdürüyoruz. Hazırlıklarımızı iyi şekilde geçti. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz'' dedi. 
    

Grupta yaptıkları 2 maçta 1 galibiyet ve 1 yenilgi aldıklarını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:
     ''Takımımızda mevcut olan uyum sorunumuzu hemen hemen aştık. Bu grupta her puanın çok önemi var. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Önümüzde 14 maç var. Bu 14 maçın hepsi bizim için final. Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Bunlardan biri de Pazarspor maçı. Oyuncularımızın idmandaki performansları bizi son derece mutlu ediyor. İstekli ve azimli olmaları Pazarspor maçı öncesi umutlarımızı daha da artırdı. Bu maçta 3 puan bekliyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var.'' 
    

Ligdeki konumları itibariyle diğer takımlardan daha kötü durumda olduklarını da kaydeden Şahin, ''Ama bunu dert etmiyoruz. Takımımıza ve teknik kadromuza güvenimiz tamdır. Klasman grubuna başlarken bir hedef koymuştuk. Bu hedef için mücadele edeceğiz ve koyduğumuz hedefe lig sonunda ulaşacağız. Rakibimiz Pazarspor için de zor maç olacak. Centilmence mücadele olmasını beklediğimiz maçın sonunda kazanan takımın Arsinspor olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

AKÇAABAT SEBATSPOR'DA BAŞKAN YARDIMCISI VE BASIN SÖZCÜSÜ ÖZER: "LİG'DE SIKINTI YAŞAMAMAK İÇİN KARADENİZSPOR MAÇINDAN 3 PUAN ALAMLIYIZ"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'da başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıza Özer, ligde sıkıntı yaşamamak için bu maçtan 3 puan almaları gerektiğini söyledi.

 Özer, Trabzon Karadenizspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, Bizim için son derece önemli olan bu maçta Trabzon futboluna yakışır bir mücadele olmasını arzu ediyoruz. Saha sonucu ne olursa olsun iyi futbol, dostluk ve kardeşlik içinde bir mücadele olmasını temenni ediyoruz dedi.

Akçaabat Sebatspor camiası olarak ileride ligdeki konumlarıyla ilgili sıkıntı yaşamamak istediklerini ifade eden Özer, Sıkıntı yaşamamak için mutlak 3 puan almamız gereken bir maç. Bütün taraftarlarımızı ve Trabzonlu futbol severleri de maçımıza bekliyoruz. yeni transferlerimizin de forma şansı bulacağı bu maçın bir çıkış serisinin de başlangıcı olacağına inanıyoruz. Takımımız bu maç için bu akşam tesislerimizde kampa girecek diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor