2 eski Trabzonsporlu Galatasaray’ı yıktı

Haber61/ Spor servisi - Spor Toto Süper Lig'de 4 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılılar, 3. hafta karşılaşmasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi.Trabzonspor’un eksi oyuncusu Alanzinho’nun da yer aldığı ilk 11’de Trabzonspor’un e

2 eski Trabzonsporlu Galatasaray’ı yıktı

Haber61/ Spor servisi - Spor Toto Süper Lig'de 4 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılılar, 3. hafta karşılaşmasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor’un eksi oyuncusu Alanzinho’nun da yer aldığı ilk 11’de Trabzonspor’un eski oyuncusu Gökhan Ünal ilk yarının bitimine 1 dakikada kala takımına 2. golü kazandırdı. Balıkesir’in ilk golü 22. dakikada Semih’ten geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray, 3 hafta sonunda 4 puanda kaldı. Balıkesirspor ise ligdeki ilk puanlarını aldı. Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray evinde Sivasspor ile karşılaşacakken, Balıkesirspor ise deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk olacak.

İLK 11'LER

Galatasaray: Muslera, Yasin, Semih, Chedjou, Tarık, Selçuk, Yekta, Dzemaili, Bruma, Sneijder ve Burak

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Okan Alkan, Bulent Cevahir, Ante Kulusic, Nuno Andre Coelho, Alanzinho, Andre Santos, Aykut Ceviker, Khalifa Jabbie, Sercan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler