2. Erkan Zengin vakası mı?

Tolgay Arslan’ın Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan babası Erhan Arslan, transferde ibrenin Beşiktaş’tan yana olduğunu söyledi.Tolgay Arslan’ın babası Erhan Arslan, bağlandığı bir TV programında, oğlunun transferi konusunda flaş açıklamalar yaptı. B

2. Erkan Zengin vakası mı?

Tolgay Arslan’ın Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan babası Erhan Arslan, transferde ibrenin Beşiktaş’tan yana olduğunu söyledi.

Tolgay Arslan’ın babası Erhan Arslan, bağlandığı bir TV programında, oğlunun transferi konusunda flaş açıklamalar yaptı. Baba Arslan, "Tolgay’ın transferinde ibre Beşiktaş’tan yana. Beşiktaş ile iki kez görüşmemiz oldu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’yla görüşmemiz olmadı. Trabzonspor’dan kimseyle görüşmedik ama yarın ne olur bilemeyiz. Yarın Real Madrid de Barcelona da gelebilir, ne olur bilmiyorum. Benim gönlüm Almanya’da kalmasından yana. Transferi sadece rakam olarak düşünmüyoruz. Almanya Ligi’nin kalitesi ortada, istikbali neredeyse orada oynamalı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor