2 efsaneden 2 farklı yorum

Haber61/spor servisi -  Trabzonspor’un efsane oyuncuları A. Kemal Denizci ve Hüseyin Tok, yaptıkları son değerlendirmede, Vahid Hoca konusunda görüş farklılıkları yaşadılar.Denizci, Halilhodzic’i eleştiriken Tok, ‘Henüz takım olamadılar’ dedi. Denizci yor

2 efsaneden 2 farklı yorum

Haber61/spor servisi -  Trabzonspor’un efsane oyuncuları A. Kemal Denizci ve Hüseyin Tok, yaptıkları son değerlendirmede, Vahid Hoca konusunda görüş farklılıkları yaşadılar.

Denizci, Halilhodzic’i eleştiriken Tok, ‘Henüz takım olamadılar’ dedi. Denizci yorumunda şunları ifade etti; “Bence en büyük sorun teknik direktör Halilhodzic. Çünkü o’nun kafasındakilerle Trabzonspor bir yere varamaz. En başta Trabzonspor’u küçük görüyor.

GAZETELER HALİLHODZİC İÇİN NE YAZDI?

Büyük takım olduğunun farkında değil. Kendi sahadan rakibi boğamıyorsan bana hangi büyüklükten bahsediyorsun. Bu takımı nasıl bir yerlere getirecek?’ dedi. Hüseyin Tok da, “Vahid hocanın agrasif tavırlarını yerinde bulmuyorum ama açık sözlülüğünü seviyorum. Ligde 4 maçta 4 beraberlik alan takımı düzeltecek olan odur. Bu nedenle Halilhodzic’e şimdiden yüklenmek yanlış olur. Sakatların iyileşmesiyle birlikte kadro kurmakta zorlanan Vahid hoca sorunu giderecektir” Şeklinde savundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor