1967 Trabzon FK’da büyük heyecan

1967 Trabzon FK’da yeni oluşan yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi.

1967 Trabzon FK’da büyük heyecan

Raşit Çalık başkanlığında yeni oluşan 1967 Trabzon FK yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Sarı-Siyah-Mor renkli Arsin ekibi, çıtayı yüksek tutuyor. Başkan Çalık, "Bilgi ve birikimlerimizle ligde ses getirecek bir ekip olacağız. Hedeflerimiz çok büyük" dedi

Trabzon futboluna yeni bir heyecan geliyor. 2016 yılında kurulmasına rağmen liglere katılım göstermeyen 1967 Trabzon FK, büyük hedeflerle çıktığı yolda bu sezon Trabzon 2.Amatör B Grubu'nda mücadele edecek. Raşit Çalık başkanlığında oluşan yönetim kurulu, önceki akşam ilk toplantısını gerçekleştirirken lig öncesi fikir alış verişinde bulunuldu. Oldukça güçlü bir yönetim kurulu oluşturan Arsin ekibi, 3.Lig hedefiyle yola çıkıyor.

Teknik direktörlük kariyerinde önemli başarılara imza atarak birçok takımda şampiyonluklar yaşayan, son olarak ise Yomraspor'u 3.Lig'e çıkaran Raşit Çalık'ın başkanlığını yapacağı kulüp, maçlarını Arsin'de oynayacak. Yarışmacı bir ekip olacaklarını belirten Çalık, "Yaptığımız değerlendirmeler sonrası böyle bir yolculuğa çıkmaya karar verdik. Benim böyle bir hayalim vardı ve bunu gerçekleştirmek bugüne nasip oldu. Çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza inancım tam" dedi.

Bilgi ve birikimlerine güvendiklerini söyleyen Çalık, "Yönetimdeki tüm arkadaşlarımız oldukça heyecanlı. Ben değil biz olacağız. Futbolun dışında farklı branşlarda sporcular yetiştireceğiz. Yetiştireceğimiz oyuncularla da adımızdan sıkça söz edilecek. İlk etapta 300 sporcu hedefimiz var. Şuan Arsin'de bir soyunma odamız var ama yakın dönemde daha da büyüyeceğiz. Bunun için gerekeni yapacağız" ifadelerini kullandı.

İŞTE YÖNETİM

Başkan Raşit Çalık

Yöneticiler: İskender Özdemir, Murat Hacıhasanoğlu, Samet Yılmaz, Gökhan Gençtürk, Reşat Çakıroğlu, Recep Keleş, Ahmet Keleş, Bülent Kaya, Tuncay Kaya, Serkan Koç, Engin Sağıroğlu, Yusuf Çebi, Alaattin Tosun ve İsmail Hakkı Büyükal.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor