1967 Derneğinden Yaylım Ateşi

İstanbul'daki en büyük taraftar grubu, 1967 Trabzonsporlular Derneği, kulüpteki mevcut gelişmeleri değerlendiren bir basın açıklaması yayımladı.

1967 Derneğinden Yaylım Ateşi

İstanbul'daki en büyük taraftar grubu, 1967 Trabzonsporlular Derneği, kulüpteki mevcut gelişmeleri değerlendiren bir basın açıklaması yayımladı. Dernek Başkanı Alaattin Hatayoğlu imzasıyla yayımlanan bildiride, Stepanov'un gönderilmesi ağır bir dille eleştirildi. Hatayoğlu açıklamasında şöyle dedi:

Sezon başlamasına az bi süre kala, ihtiyacınız olan bir bölgede hem de gelecek vaad eden bir futbolcunuzu satamazsınız. Para mı şampiyonluk mu? Yönetim, bu takımın şampiyon olacağına inanmadığı için iki senedir, takımı taşıyacak ne kadar oyuncu varsa satmayı tercih etmiştir. Oysa biz şampiyonluğu tercih ediyoruz, parayı değil. Trabzonspor şampiyon olursa bizim cebimiz para dolmayacak ama yaşayacağımız gurur ve sevinç dünyanın bütün paralarına bedeldir diye düşünüyoruz.

Milan Stepanov'u satacaktınız da neden sezonun başlamasını beklediniz? Ziya Doğan, bu futbolcuya ihtiyacı yoktu da neden taa baştan bunu belli etmedi? 25 yaşında stoper satıp, yerine 35 yaşında stoper al. Heyecanı, hedefleri olan bir adam sat, heyeacanı hedefi biten bir adam al. Tam da bize göre bir iş

1967 Trabzonsporlular Dernek başkanı Hatayoğlu, açıklamasında, İstanbul'daki taraftarın yönetime ve hocaya güveninin kaybolduğunu tek beklentilerinin Aralık kongresi olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor