1967 Derneği kongreye gidiyor

Mevcut başkan Alaattin Hatayoğlu, iki yılda bir gerçekleşen olağan kongrede tekrar aday olmak istediğini belirterek, “Bir dönem daha dernek başkanlığı yapmak istiyorum. İki sene sonra neler olur bilinmez. Pazar günkü kongrede adayım. Listemi şekillendiriy

1967 Derneği kongreye gidiyor

Mevcut başkan Alaattin Hatayoğlu, iki yılda bir gerçekleşen olağan kongrede tekrar aday olmak istediğini belirterek, “Bir dönem daha dernek başkanlığı yapmak istiyorum. İki sene sonra neler olur bilinmez. Pazar günkü kongrede adayım. Listemi şekillendiriyorum. Eğer seçilirsem bir dönem daha burada olmak istiyorum. Ondan sonra mutlaka birileri aday çıkar” şeklinde konuştu.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin belli bir noktaya geldiğini savunan Hatayoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“On sekizinci senemiz. Ben on iki yıldır başkanım. Derneğimiz 2000'den sonra daha çok sesini duyurdu. Derneğin başarısı Trabzonspor'un da başarısına bağlı. Buradaki amaç her ne olursa olsun Trabzonspor'un menfaatlerini gözetmek olmuştur. Her zaman Trabzonspor'un menfaatleri kişilerin menfaatinin önünde olsun isteğimiz var. Bundan sonra da bu amaçla dernek faaliyetlerine devam edeceğiz.”


19 Ekim Pazar saat 13:00'de başlayacak kongreye katılmak isteyen taraftarlar 0212 505 50 34 nolu telefondan bilgi alabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor