1461’in yeni yönetimde dikkati çeken isimler

Haber61/Spor Servisi - Bugün 1461 Trabzon’da yönetim tamamen değişti. Görevi Bekir Aktürk’e devreden Şaban Bülbül, “Yalnız bırakıldım. Bundan sonra bu takımı yalnız bırakmayalım” mesajını verdi. Yeni başkan Bekir Aktürk’ün yönetiminde ise dikkat çekici is

1461’in yeni yönetimde dikkati çeken isimler

Haber61/Spor Servisi - Bugün 1461 Trabzon’da yönetim tamamen değişti.

Görevi Bekir Aktürk’e devreden Şaban Bülbül, “Yalnız bırakıldım. Bundan sonra bu takımı yalnız bırakmayalım” mesajını verdi.

Yeni başkan Bekir Aktürk’ün yönetiminde ise dikkat çekici isimler yer aldı. Şoförler Odası Başkanı Turan Altuntaş ve İstanbul’dan iş adamı Tuncay Çeliköz yer aldı.

Engin Kara’nın isteğiyle yönetime girdiği kulislerde şimdiden en fazla konuşulan konulardan biri oldu. Bunun neden olarak da Trabzonspor kongresinde Muharrem Usta’ya destek vermesi gösteriliyor.

Engin Kara Trabzonspor kongresinde önce Sebahattin Çakıroğlu ile birlikte Celil Hekimoğlu’nun destekleme kararı almış daha sonra Çakıroğlu’ndan bir nedenden dolayı ayrılarak Usta’ya destek vermişti.

12575794_1088887734539039_1098515417_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor