1461'de yeni hedef Aydın

FUTBOLCULARIMIZI KUTLARIMGeçtiğimiz hafta Fethiyespor'u sahasında farklı mağlup ederek ilk 5'e girme iddiasını sürdüren İkinci Lig Beyaz Gruptaki 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, rakipleri karşısında her iki yarıda ortaya koydukları güzel futbolla ka

1461'de yeni hedef Aydın
FUTBOLCULARIMIZI KUTLARIM
Geçtiğimiz hafta Fethiyespor'u sahasında farklı mağlup ederek ilk 5'e girme iddiasını sürdüren İkinci Lig Beyaz Gruptaki 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, rakipleri karşısında her iki yarıda ortaya koydukları güzel futbolla kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Demir, ''Hacettepe maçı sonrasında Fethiyespor müsabakasına çok iyi hazırlanmıştık.Bunun mükafatını da 4 gol atarak üç puan olarak aldık. Fethiyespor karşısında bir o kadar da net pozisyonlar kaçırdık. Futbolcu kardeşlerimi almış oldukları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum" dedi.
 
ONLAR BİZDEN ÇEKİNSİN
Hafta sonu deplasmanda Aydın 1923 ile karşılaşacaklarını belirten Demir, bu maçın hazırlıklarına moralli başladık ve çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Rakibimiz bu ligin en iyi takımlarından biri. Ancak bizimde gücümüz orta da. Biz onlardan değil onalar bizden çekinsinler. Hafta sonu sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Demir, sözlerini şöyle sürdürdü, "Bizim planımızda her maça ayrı ayrı odaklanmak var. Biz her anlamda çıkışta olan bir takımız. Bunu sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Fethiyespor maçında yakaladığımız çıkışı ise Aydın 1923'ü yenerek sürdürmek istiyoruz."
 
SAKATLARDA SON DURUM
Öte yandan, Bordo-Mavili takımda Fethiyespor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen takım kaptanI Savaş, ve sakatlığı devam eden Mustafa ile Aytaç hafta sonu deplasmanda oynanacak Aydın 1923 maçında forma giyemeyecek. Bu futbolcunun yanı sıra yine sakat olan  ve takımdan ayrı olarak çalışan Batuhan ve Emrullah, bu karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor