1461'de tehlike çanları!

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Bucaspor'a 3-2 mağlup olan 1461 Trabzon'da tehlike çanları çalmaya başladı. Alt sıralardan kurtulma hesapları yapan bordo-mavililer son 5 maçtır kazanamıyor.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısı açıklamalarda bulunan 1461

1461'de tehlike çanları!

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Bucaspor'a 3-2 mağlup olan 1461 Trabzon'da tehlike çanları çalmaya başladı. Alt sıralardan kurtulma hesapları yapan bordo-mavililer son 5 maçtır kazanamıyor.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısı açıklamalarda bulunan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Ayhan Alemdaroğlu, kötü oynadıklarını belirterek, "Mağlup olduk, yapacak birşey yok. Önümüzdeki müsabakalara bakacağız. Bulunduğumuz konumdan çıkmak istiyoruz. İnşallah bundan sonraki haftalarda iyi performans sergileyerek bulunduğumuz yerden çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

Bir basın mensubunun, '1461 Trabzonspor için artık sıkıntılı süreç başladı ve tehlike çanları çalmaya başladı diyebilir miyiz?' sorusuna Alemdaroğlu, "Çanlar kilisede çalıyor biliyorsun, stadyumlar da çalmıyor. Futbolda bunlar var. Çan dinlemek istiyorsak kiliseye gideceğiz. Biz futbol oynuyoruz. Çocuklarım elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Hepsi kötü oynadı ama hiç problem değil. Sorumluluğu yine ben üzerime alıyorum. Yapacak olduğumuz birşey var ve bu da bir an önce kendimizi toparlamak" diye konuştu.

1461 Trabzonsporlu oyuncu Ali Kemal Başaran ise sahaya 3 puan için çıktıklarını belirterek, "İstediğimiz sonucu alamadık. Camiayı üzdüğümüzün farkındayız. İnşallah bu kötü gidişata son vereceğiz. Ankara maçıyla iyi bir seri yakalayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili bir diğer futbolcu Ali Han Tuncer ise, çok kötü oynadıklarını hatırlatarak, "Bize yakışmayan yerdeyiz. En kısa zamanda bulunduğumuz yerden yukarı çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor