1461'de moraller alt üst!

PTT 1. Lig'de deplasmanda Adana Demirspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'un antrenörü Ayhan Alemdar, beraberliği yakalayacak ikinci golü bulamayınca sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.Alemdar, karşılaşmaya galibiyet parolası ile hazırlandıklarını ancak arz

1461'de moraller alt üst!

PTT 1. Lig'de deplasmanda Adana Demirspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'un antrenörü Ayhan Alemdar, beraberliği yakalayacak ikinci golü bulamayınca sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Alemdar, karşılaşmaya galibiyet parolası ile hazırlandıklarını ancak arzu ettikleri puan ya da puanları alamadıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Karşılaşmanın son 20 dakikasına kadar arzu ettikleri futbolu ortaya koyamadıklarını vurgulayan Alemdar, şunları kaydetti:

"Karşılaşmaya başa baş mücadele ile başlamıştık. Maç ortada giderken kalemizde kornerden beklemediğimiz bir gol gördük ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İlk yarı için söylenecek başka bir şey yok. Karşılaşmanın ikinci yarısında bireysel bir hata sonucu kalemizde ikinci golü gördük. Sonrasında iyi mücadele ettik, aradığımız golü de bulduk ama beraberliği yakalayacak ikinci golü bulamayınca sahadan mağlup ayrıldık."

Alemdar, söz konusu maçı unutup bu hafta sonu Boluspor ile yapacakları maçı düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor