1461'de işler karıştı!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Bayrampaşa ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'da Kulüp Asbaşkanı Nihat Demir, oynanan futboldan memnun olmadığını belirtti.Demir, yaptığı açıklamada, yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını, tüm mesailerin

1461'de işler karıştı!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Bayrampaşa ile 1-1 berabere kalan 1461 Trabzon'da Kulüp Asbaşkanı Nihat Demir, oynanan futboldan memnun olmadığını belirtti.

Demir, yaptığı açıklamada, yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını, tüm mesailerini takıma harcadıklarını ancak takımın üzerine düşen görevi yapmadığını söyledi. Demir, "Beklemediğimiz, ummadığımız kötü sonuçlar alınıyor. Bu düşüncelerimizi teknik heyet ve futbolcularla paylaşacağım. Böyle devam etmez" dedi.

Son 2 haftadır galip gelebilecekleri maçlarda kayıplar yaşadıklarını belirten Demir, takımdan beklediklerini alamadıklarını, Bayrampaşa maçının ise tam bir hayal kırıklığı olduğunu vurguladı.

"İzlediğim takım, bizim takım değildi" diyen Demir, şöyle devam etti:

"Bu nedenle umutlu konuşamıyorum. Bundan sonrasını teknik heyet düşünsün. Biz düşüneceğimiz kadarını düşündük. Ne yapılması gerekiyorsa yaptık. Bazen futbolda bu gibi şeyler olabiliyor ama final haftalarında daha dik ve güçlü olmalıydık. Maalesef olamadık."

Demir, önlerinde Menemen Belediyespor maçı bulunduğunu kaydederek, "Açıkçası bu futbolla çok umutlu değilim. Böyle oynarsak kazanabilmemiz çok zor ama kazanmalıyız. Hedefleri birbirini yakın 2 takım. Umutlu olmasam da içimde kazanma arzusu var. İnşallah takımımız kazanarak hem beni yanıltır hem de gönlümüzü alır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler