1461'de hedef tur atlamak

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tarsus İdmanyurdu'nu eleyerek, adlarını bir üst tura yazdırmak istediklerini bildirdi.   Zıvalıoğlu, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, sa

1461'de hedef tur atlamak
PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tarsus İdmanyurdu'nu eleyerek, adlarını bir üst tura yazdırmak istediklerini bildirdi.
 
Zıvalıoğlu, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, ''Tarsus İdmanyurdu'nu eleyerek, adımızı üst tura yazdırmak istiyoruz. O nedenle kazanmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
 
Bu arada Zıvalıoğlu yönetiminde, Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.
 
Yaklaşık 1 saat süren antrenman, futbolcuların gruplara ayrılarak 5'e 2 çalışması ile sona erdi.
 
Öte yandan antrenmanı 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, başkan yardımcısı İbrahim Tonyalı ve genel sekreter Hasan Açıcı da izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor