1461'de düşme yorumu: KADER!

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, PTT 1. Lig'e veda ettikleri için üzgün olduklarını söyledi.İstanbul'da 2-1 yenilerek, bitime bir hafta kala 2. Lig'e düştükleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından basın toplantısında konuşan Al, şunla

1461'de düşme yorumu:  KADER!

1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, PTT 1. Lig'e veda ettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

İstanbul'da 2-1 yenilerek, bitime bir hafta kala 2. Lig'e düştükleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından basın toplantısında konuşan Al, şunları kaydetti:

"Rakibimizin galibiyetini ve şampiyonluğunu kutluyor, Süper Lig'de başarılar diliyorum. Bu hafta son şansımızdı. Son 5-6 haftadır sakatlıklar ve cezalar yüzünden çilekeş bir takım olduk, 11 oluşturmakta zorlandık. Zaman zaman büyük acılar yaşadık. 1461 Trabzon, kendi bünyesinde birtakım toparlanmalar yapıp, eski günlerine dönecektir. Oyuncularıma her şey için teşekkür ediyorum. Galip duruma geçebilecek pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik."

1461 Trabzonlu futbolcu Ali Han Tunçer ise Spor Toto Süper Lig'e yükselen rakiplerini tebrik ederek, "5-6 haftadır çok istedik ama olmadı, kaderimizde yazılı olan buymuş. Söyleyecek çok bir şey yok, gerçekten üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Takımın bir diğer genç ismi Aytaç Ak da "Maça iyi başladık, 0-0 giderken fırsatlar bulduk fakat hoyratça harcadık. Golü çok geç bulduk, elimizden geleni yaptık fakat başaramadık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler