1461'de beraberlik üzüntüsü

PTT 1. Lig'de, sahasında Kayseri Erciyesspor'la golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, galibiyeti isteyen, kazanmak için çalışan taraf olduklarını ama istediklerini alamadıklarını söyledi.   Demir, Kayseri Erciyesspor karşısın

1461'de beraberlik üzüntüsü
PTT 1. Lig'de, sahasında Kayseri Erciyesspor'la golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, galibiyeti isteyen, kazanmak için çalışan taraf olduklarını ama istediklerini alamadıklarını söyledi.
 
Demir, Kayseri Erciyesspor karşısında sahaya 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirterek, "Oynadığımız futbolla 3 puanı alan taraf olmalıydık" dedi.
 
Karşılaşmanın ilk yarısının ortada geçtiğini, ikinci yarısının ise tamamen kendi kontrollerinde olduğunu ifade eden Demir, "Bu yarıda sahada baskısını artıran bir 1461 Trabzon vardı. Top ve oyunun kontrolünü elimizde tutmayı başardık ancak golü bulamadık. Zaten tek eksiğimiz de goldü. Çok bastırdık ama olmadı" diye konuştu.
 
Demir, müsabakada bir penaltılarının verilmediğini savunarak, "Şayet karşılaşmanın hakemi bu penaltıyı verseydi, şansımız yüzümüze gülmüş olurdu. Bazen çok iyi oynasanız da futbol bu, olmayınca olmuyor. Bu karşılaşma da öyle oldu. Galibiyeti isteyen, kazanmak için didinen taraftık ama istediğimizi alamadık. Bu anlamda 1 puana fazla sevinemiyoruz" ifadesini kullandı.
 
Takımın gidişatından memnun olduklarını kaydeden Demir, "Takımımızda gelecek için ışık görüyoruz. Bir iki eksiğimiz var, onları da lige verilecek 15 günlük arada gidereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler