1461 yine galibiyet istiyor

Türkiye Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup da Bank Asya 1.lige çıkma mücadelesi veren 1461 Trabzonspor Pazar günü deplasmanda Denizli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bordo mavililer ligde ki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta kendi evinde Beypazarı Şeke

1461 yine galibiyet istiyor

Türkiye Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup da Bank Asya 1.lige çıkma mücadelesi veren 1461 Trabzonspor Pazar günü deplasmanda Denizli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bordo mavililer ligde ki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta kendi evinde Beypazarı Şekerspor’u 4-1 yenerek elde etmişti. Ligde 13. sırada bulunun 1461 Trabzonspor ligde 1 galibiyet, 1 berberlik ve 2 de mağlubiyet aldı.

1461 Trabzonspor Başkanı Suat Şen haber61’e yaptığı özel açıklamada ‘ Geçtiğimiz hafta galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bunu çok abartıp çok da büyütmemek lazım. Yine biz aynı şekilde Mustafa hocamızın yaptığı plan program çerçevesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Denizli deplasmanına gideğiz bu hafta inşallah oradan da galibiyetle döneriz. İçinde Trabzonluların olduğu bir takım sahaya galibiyetten başka bir parola ile çıkması mümkün değil. ‘dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor