1461 Trabzon'un tek hedefi galibiyet

PTT 1. Ligde mücadele eden 1461 Trabzon Antrenörü Ayhan Alemdar, ligin 23. hafta mücadelesinde sahalarında karşılaşacak oldukları Boluspor karşılaşmasında, iyi oynayıp sahadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini belirtti.Alemdar, yaptığı açıklamada, B

1461 Trabzon'un tek hedefi galibiyet

PTT 1. Ligde mücadele eden 1461 Trabzon Antrenörü Ayhan Alemdar, ligin 23. hafta mücadelesinde sahalarında karşılaşacak oldukları Boluspor karşılaşmasında, iyi oynayıp sahadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini belirtti.

Alemdar, yaptığı açıklamada, Boluspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Oynanmamış hiçbir maç kazanılmış sayılamaz. Futbolcularıma güveniyorum" dedi.

Boluspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını kaydeden Alemdar, şöyle devam etti.

"Her iki takımın da ligdeki konumları belli. Karşılaşmada 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Boluspor da puan ya da puanlar almak isteyecektir. Bizler bu fırsatı onlara vermek istemiyoruz. İyi oynayıp sahadan galip ayrılan taraf olmak istiyoruz. Tabi oyuncularım performansı da çok önemli. Maça iyi hazırlandık. Kazanmak istiyoruz. Bilhassa iç saha maçlarından puanlarla ayrılmalıyız. Bu maç da taraftarlarımızdan bizi desteklemelerini isteyeceğiz. Taraftarlarımızın da desteğini arkamıza alıp oynamak, takımımızı daha da güçlendirecektir.” 

Karşılaşma öncesi 1461 Trabzon’da kart cezaları bulunan Mustafa Tiryaki ile Oktay Demircan takımdaki yerlerini alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor