1461 Trabzon'un hakem isyanı!

PTT 1. Ligi'nin 23. haftasında 1461 Trabzon ile Boluspor arasında oynanan müsabaka sonrasında iki takımda karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat'a tepki gösterdi.Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen 1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, s

1461 Trabzon'un hakem isyanı!

PTT 1. Ligi'nin 23. haftasında 1461 Trabzon ile Boluspor arasında oynanan müsabaka sonrasında iki takımda karşılaşmanın hakemi Serkan Tokat'a tepki gösterdi.

Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen 1461 Trabzon Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu, sahada verilen emeğe saygı beklediklerini belirterek, "2-0'da oyunu 3-2 getiren oyuncularımı tebrik ediyorum. Son dakikada yediğimiz şansız bir golle eşitlik yakalandı. Aklımızla, mücadelemize birleştirdiğimiz zaman ortaya iyi işler çıkartığımız görüyoruz. Yediğimiz 3 golden önceki pozisyona baktığımız zaman eleştiri yapmadan geçemeyeceğim. Mazeretlerin arkasına hiç bir zaman sığınmıyoruz ama hakem arkadaşlarımız çok daha dikkatli olmalarını bekliyoruz. Harcanan emeğe herkesin saygı göstermesini bekliyorum" dedi.

1461 Trabzon futbolcusu Mehmet Kuruoğlu ise, Bolusspor'un müsabakaya daha iyi başladığını belirterek, "Maçta ne olduğunu anlamadan 2-0 geri düştük. Sonrasında ise yavaş yavaş toparlandık. İlk yarının sonlarına doğru bulduğumuz golle soyunma odasına ikinci yarı için umutlu girdik. Maçta 3-2 öne geçtik ama bunu koruyamadık. Şanssız bir gol yedik. Son dakikalarda puanları hep böyle bırakıyoruz. İki takımı da mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi. Mert Erdoğan ise "2-0'dan 3-2 öne geçmek bizim için büyük bir başarıydı. Son dakikada yediğimiz gol bizi inanılmaz üzdü. Yenmemiz gereken bir goldü. 3 puanı alabilseydik rakiplerimizle araya açacaktık. Berabere kaldık çok üzgünüz inşallah diğer haftalarda bunu telefi ederiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor