1461 Trabzon'un gözü şampiyonlukta!

1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şaban Bülbül, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacaklarını ifade ederek, "Ligde arzu edilen, şampiyonluğa oynayan 1461 Trabzon’u izlettireceğiz" dedi. Bülbül, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi çalışmalarını titizlikle sürdürdü

1461 Trabzon'un gözü şampiyonlukta!
1461 Trabzon Kulübü Başkanı Şaban Bülbül, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacaklarını ifade ederek, "Ligde arzu edilen, şampiyonluğa oynayan 1461 Trabzon’u izlettireceğiz" dedi.
 
Bülbül, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini ifade ederek, "Yeni sezonda patlama yapmak istiyoruz. Bu nedenle çalışmalarımızı büyük incelikle yürütüyoruz. Trabzon isminin olduğu her yerde hedef de beklenti de büyük olur. Bunun farkındayız. Çalışmalarımızı da sorumluluklarımızın bilincinde yürütüyoruz" diye konuştu.
 
Kadrolarında bazı değişikliklere gittiklerini anlatan Bülbül, "Kadroda yeni bir kemik çatı oluşturuyoruz. Enerjimiz yüksek. Ligde arzu edilen, şampiyonluğa oynayan 1461 Trabzon’u izlettireceğiz"  ifadelerini kullandı.
 
Bülbül, kadrolarına Trabzonspor’un alt yapısından katılan futbolcuların kalitelerine işaret ederek, şöyle devam etti:
 
"Türk futbolu yeni sezonda kadromuzda katılımcı, enerjileri yüksek, yetenekleri oldukça iyi futbolcuları izleyecek. Trabzonspor’un alt yapısı oldukça iyi çalışıyor. Sağlam adımlar atıyorlar. Alt yapı, bu kuşağı kaybetmemeli. Takımımıza gönderdikleri oyuncuları teknik heyetimiz idmanlara tabi tuttu. Ben de kendilerini izledim ve yeni yeteneklere hayran kaldım. Çok başarılılar. Memnuniyetimi belirtmek isterim."
 
Sezonu Trabzon’da açıp il dışı kampı ile devam edeceklerini belirten Bülbül, ihtiyaç duyulduğu taktirde, hocaları Ekrem Al’ın raporu doğrultusunda takıma yeni takviyeler yapabileceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler