1461 Trabzonlu oyuncu o maçı unutamıyor

1461 Trabzon'un 1995 Trabzon doğumlu oyuncusu Yüksel Şişman 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü. Genç yetenek, "Futbola 7 yaşında halı sahada kendi kendine oynarken Beden eğitimi öğretmeni tarafından keşfedilip okul değiştirilerek lisansı okuldan çıkan bir sp

1461 Trabzonlu oyuncu o maçı unutamıyor

1461 Trabzon'un 1995 Trabzon doğumlu oyuncusu Yüksel Şişman 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü. Genç yetenek, "Futbola 7 yaşında halı sahada kendi kendine oynarken Beden eğitimi öğretmeni tarafından keşfedilip okul değiştirilerek lisansı okuldan çıkan bir sporcuyum" dedi.

Yüksel, "Beden eğitimi öğretmenim Yakup hoca beni kendi okulumdan alıp pelitli 75 . yıl Cumhuriyet ilköğretim okuluna aldırdı ve okul takımında oynatmaya başladı. Ardından Yakup Bırasoğlu ile beraber  Hekimoğlu Doğanspor takımına geçtim ve ilk lisansım orada çıktı. Ardından 1461 Trabzon alt yapısında seçildim ve 1 yıl orada oynadıktan sonra Trabzonspor alt yapısına geçtim" diye konuştu.

Genç yetenek, "U18 de Trabzonspor'da Türkiye Şampiyonluğu yaşadım. Her kategorisinde oynadığım bordo-mavili kulüpte profesyonel oldum. Milli  takımda da U16 takımı ile İspanya'yı yenerek uluslararası turnuva şampiyonu olduk" şeklinde konuştu.

1-295.jpgYüksel, "Bordo-Mavi renklere aşık bir sporcu olduğumdan şuan bulunduğum kulüp olan 1461 Trabzon kulübü benim için çok  özel ve bir o kadar da anlamlı.. hedeflerime yaklaşma aşamasında basamağım benim. Futbola en ileri noktaya kadar devam etmek istiyorum ama şimdi ki hedefim arasında Spor akademisi de var." ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu, "1461 Trabzon kulübündeki arkadaşlık ve beraberlik gerçekten çok sıkı ve tam bir aile ortamı var burada olmaktan dolayı çok mutlu ve şanslıyım. Lig sonunda Play-Off'a kalarak oradan da 1. Lig'e çıkmak istiyoruz." diye konuştu

İdolünün Mehmet Ekici ve Xavi olduğunu belirten Yüksel Şişman, "Bordo-mavinin anlamı bende TEK AŞK. U18 de Türkiye finalinde Fenerbahçe yi 4-2 yendiğimiz ve kupayı aldığımız maçı unutamıyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler