1461 Trabzon'dan taraftara çağrı!

1461 Trabzon Kulüp Başkanı Bekir Aktürk, Karşıyaka maçı öncesinde açıklamalarda bulunarak, "Karşıyaka maçında bizim en önemli gücümüz taraftarımız olacak.

1461 Trabzon'dan taraftara çağrı!
1461 Trabzon Kulüp Başkanı Bekir Aktürk, Karşıyaka maçı öncesinde açıklamalarda bulunarak, "Karşıyaka maçında bizim en önemli gücümüz taraftarımız olacak. Bu nedenle evimizde İzmir temsilcisiyle oynayacağımız maçta takımımızın taraftarların desteğine çok ihtiyacı var" dedi.

Başkan Aktürk şöyle devam etti, "Bu zorlu maçta bizim en önemli gücümüz taraftarımız. Pazar günü Karşıyaka ile çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz ve takıma destek olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

1461 Trabzon'un 21 Şubat Pazar günü PTT Birinci Lig'in 22. hafta müsabakasında Avni Aker Stadı'nda Karşıyaka ile oynayacağı müsabakanın biletlerinin satışına devam ediliyor. Müsabakayı izlemek isteyen Passolig kart sahibi taraftarlar biletix gişelerinden, bilet yüklemesi yapabilirler. Passolig kartı olmayan taraftarlar ise kağıt bilet alarak maça gelebilirler.

Bilet Fiyatları şöyle: Maraton: 1TL., Kapalı: 5TL. VIP: 10 TL.


KARŞIYAKA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

PTT 1. Ligin 22. hafta müsabakasında Avni Aker Stadı'nda Karşıyaka ile karşılaşacak 1461 Trabzon, hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Sebahattin Akbayrak yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.  Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusuyla başlarken futbolcular daha sonra dar alanda kontrol-pas çalışması yaptı. Bu çalışmanın ardından 1461 Trabzonlu oyuncular yarı sahada taktik çalışarak antrenmanı tamamladı. Antrenmana ise sakatlıkları devam eden Aytaç, Uğurcan, Batuhan ve Ali katılmayarak kondisyon salonunda çalıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler