1461 Trabzon'dan şike ve teşvik iddiası!

1461 Trabzon Basın Sözcüsü Adnan Tonyalı, Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın, "8 futbolcumu Urfa deplasmanına götürmeyeceğim" açıklamasına tepki gösterdi. Tonyalı, "PTT 1. Lig'de son haftaya giriliyor. Özellikle alt sıralardaki takımların kü

1461 Trabzon'dan şike ve teşvik iddiası!
1461 Trabzon Basın Sözcüsü Adnan Tonyalı, Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın, "8 futbolcumu Urfa deplasmanına götürmeyeceğim" açıklamasına tepki gösterdi. Tonyalı, "PTT 1. Lig'de son haftaya giriliyor. Özellikle alt sıralardaki takımların küme düşüp düşmeyeceği belirlenenecek. Yani kader maçları oynananacak. Siz böyle bir ortamda 8 futbolcunuzu Urfa'ya götürmüyorsunuz. Bunu da alenen deklere ediyorsunuz. Sayın Adana Demirspor yönetimine sormak istiyorum. 8 futbolcunun maça götürülmemesinin karşılığı sportif hukukta nedir? Şike midir, teşvik midir?" dedi.
 
Tonyalı, hem Adana hem de Urfa'daki savcıları göreve davet ederek, şunları söyledi: "Kulüplerin hukukunu korumak ve kollamakla görevli Türkiye Futbol Federasyonu da bu konuyla ilgili biran önce soruşturma başlatmalıdır. Ve olaya müdahil olmalıdır." Tonyalı sözlerini şöyle tamamladı: "Biz bu ülkede her zaman temiz futbolun savunucusu olduk. Düşeceksek de adam gibi düşelim. Ayak oyunlarıyla değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler