1461 Trabzon’dan saha isyanı! "Bu zemin Trabzon’a yakışıyor mu?"

1461 Trabzon Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç, takımın genel durumu ve Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nın zemini hakkında açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon’dan saha isyanı! "Bu zemin Trabzon’a yakışıyor mu?"


Takımın yeni bir kadro olmasına rağmen, iyi olduğunu ve takım oyunu oynadığını belirten Koç, “Sadece gol atmada sorun yaşıyoruz. Son oynadığımız Serik maçında da 5-6 tane çok net pozisyon harcadık. Bu sezon net pozisyonların yüzde 10-20’sini atabilseydik şuanda lider olabilirdik. Gol sorunu çözülünce bu takım daha da başarılı olacaktır. Ben inanıyorum. Çok rahat Play-Off’lara kalacağız” dedi.

1461 Trabzon’un, maçlarını oynadığı Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nın zemini hakkında da konuşan Emre Koç, “Stadın zemini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ihale ettiği firma tarafından hatalı yapılmış. 4 maçı Yomra’da oynadık, hiç galibiyet alamadık ve buna rağmen stadı bekledik ama beklediğimize değmedi. Örneğin zeminin alt kumlaması yetersiz yapılmış. 1 maç oynadıktan sonra tamamen bozuldu. Şuan kötü bir zeminde oynuyoruz. Stat teslim alınırken, yetkililer yeterli kontrolü yapmamış. Bu şekilde teslim almaması gerekiyordu. Stadın iyileşme umudu ise yok. Stat hatalı teslim alınmış ve bunun bedelini biz ödüyoruz. Nasıl düzelecek bilmiyoruz. Burada yaşanacak bir sakatlığın bedelini kim ödeyecek. Şuanda bizim zemin konusunda yapabileceğimiz bir şey yok. Bu şekilde oynamak mecburiyetindeyiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler