1461 Trabzon'dan ayrılmıştı! Çok sayıda kulüp peşine düştü

1461 Trabzon'dan Göztepe'ye transfer olan genç sol bek içinçok sayıdaki ekip harekete geçti.

1461 Trabzon'dan ayrılmıştı! Çok sayıda kulüp peşine düştü

Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de transfer döneminin başlamasıyla sol bek sayısı 3'e yükselirken, Yunus Emre Gedik'e birçok kulüpten teklifler gelmeye başladı.

Altınordu'dan Ali Dere ile sözleşme imzalayan Göztepe'de deneyimli oyuncu İsmail Köybaşı'yla birlikte defansın solunda forma rekabeti iyice kızıştı. Geçen sezon 1461 Trabzon'dan gelen Yunus Emre için 1'inci Lig'den Ümraniyespor, Kocaelispor, Çorum FK ile 2'nci Lig'den Bucaspor 1928'in devrede olduğu ifade edildi.

Göztepe yönetiminin 24 yaşındaki oyuncuyu satmayı düşünmediği, kiralama formülüne ise sıcak baktığı kaydedildi.

Yunus Emre geçen sezon Göztepe ile 20 maça çıktı. Son haftalarda ise İsmail'in alternatifi olarak kulübede oturan oyuncu, toplam 1055 dakika süre alıp 4 asistle sezonu tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler